Kamis, 17 Oktober 2019

Stan World - платформа VR для соціальних медіа наступного покоління.

image.png

Технологія не стоїть на місці. Поки в фінансовому секторі панує хаос, Інтернет має власну електронну валюту. Більше того, не десятки, а сотні, тисячі криптовалют ... Сучасна технологія - це щось, багато корисного виходить з нізвідки і допомагає нам у нашому житті. Важко уявити, що 15-20 років тому смартфонів не було. Люди телефонували лише на стаціонарні «міські» телефони. Сьогодні все змінилося. Криптовалюта - це ще одна технологія, яка може змінити наш світ на краще. Ця концепція з’явилася кілька років тому.

Однак ця технологія виявилася дуже корисною та затребуваною у різних сферах. Від щоденних платежів до захисту даних. Функціонування криптовалют засноване на технології blockchain. Вся ця інформація зберігається на різних пристроях, які беруть участь у цій системі, і кожен може стати членом цієї системи (щось на зразок торрента при завантаженні інформації). Інформація про такий платіж може відображатися на всіх пристроях (дані синхронізуються через Інтернет), тому зламати таку систему майже неможливо. Переваги розробки проектів у цій системі очевидні. Цифрові валюти створюються, застосовуються без зовнішнього та внутрішнього управління, вони не мають центрального управління.

Операції на блокчейні виконуються анонімно за допомогою спеціального ключа; завершені транзакції трансакції не можна скасувати. Інформація про криптовалюту представлена ​​у вигляді безперервного ланцюга блоків, останній з яких зберігає дані з раніше діючого блоку, що забезпечує безперервність мережі. В даний час існує багато можливостей використовувати потенціал різних типів жетонів. побудований на блокчейні. Корисність жетонів значно зросла та покращилася за останній рік, і оскільки блокчейн все більше впроваджується у фінансовий сектор, природно, що компанії та інвестори шукають способи їх використання, які принесуть їм користь протягом багатьох років.
Stan World також оновлює і створює платформу на основі технології blockchain. Stan World - це наступне покоління соціальних мереж, що працюють від VR, Blockchain та AI. Це буде перша платформа в блокчейн-індустрії криптовалют, яка отримає справжнє масове визнання серед широкої аудиторії - Gen-Z, підлітків та молоді, народжених з 1992 по 2005 рік. Як Gen-Z використовує засоби масової інформації та спілкується в Інтернеті змінюється, тому команди створили Stan World, який переосмислить відкриття та соціалізацію друзів.
Stan World - віртуальна платформа. Команда виявила, що наймогутніші та справжні дружні стосунки складаються між людьми, які мають однакові інтереси та пристрасть. Таким чином, був створений Стен Світ - оазис прийняття та підтримки - де присуджуються нові, довготривалі зв’язки, а зовнішні точки зору, які намагаються розділити ці простори, ігноруються. До 2020 року Gen-Z становитиме 40% усіх споживачів і впливатиме на майже 4 мільярди доларів на дискреційні витрати, тому терміни ідеальні. Однак Stan World - це більше, ніж просто соціальна платформа; це світ.

Користувачі знаходять друзів по-новому:

  • Віртуальна реальність: спілкуватися за допомогою особистих бесід, що імітуються у віртуальному тривимірному віртуальному світі;
  • Віртуальні аватари: будьте ким ви хочете бути і висловлюйте свою ідентичність за допомогою повністю настроюваних аватарів;
  • Віртуальні спільноти: приєднуйтесь до стандартів, спільнот користувачів, які збираються на основі спільних інтересів / хобі;
  • Віртуальні заняття: дивіться фільми, відвідуйте концерти, грайте в ігри, ходите в тематичні парки або разом відпочивайте у віртуальному світі.

image.png
Все у цьому віртуальному світі повністю розробляється, створюється та управляється громадами. Використовуючи інструмент створення на основі AI, будь-який користувач або група друзів без додаткових знань може внести свій внесок у свою спільноту як:
Творці: використання ключових слів для створення віртуальних об’єктів для створення об’єктів, досвіду та ігор;
Користувачі: участь у цих творіннях за допомогою різних форм взаємодії, таких як тестування, перевірка та просування Stan Coin - ключової валюти Stan World, забезпечується смарт-контрактами блокчейн, які роблять усі права власності перевіреними та незмінними.
image.png
Команда використовує блокчейн для того, щоб автори та користувачі отримували компенсацію автоматично, безпечно та миттєво. Stan Coin - це корисна криптовалюта з широким спектром використання:
  • Нагорода творінь: творці отримують найбільший відсоток прибутку від своїх творінь;
  • Стимулююча взаємодія: користувачі також отримують винагороду, коли вони сприяють таким заходам, як тестування, аналіз та просування творінь;
  • Подолання реального світу: транзакції відбуваються як у віртуальному, так і в реальному світі, де користувачі можуть використовувати монети взаємозамінно.
Світова індустрія віртуальних товарів швидко розвивається на всіх платформах, пропонуючи геймерам широкий спектр продуктів, які вони можуть придбати. З першого погляду здається, що вона занадто швидко зростає, щоб бути правдою. Продукти у віртуальному світі пропонують нескінченну масштабованість із мінімальними витратами, революціонізуючи застарілу концепцію виробництва та вартість дистрибуції. Для приватних осіб та нинішніх брендів це нова можливість заробляти гроші. Вам потрібно увійти, щоб процвітати на сміливій новій арені віртуальних товарів.
Найбільша перевага Stan World - ідея створення нової платформи для існуючих громад. Stan World має на меті отримати доступ до кількох фан-баз і потужних вентиляторів, поєднати платформу з існуючими нішами, щоб створити віртуальний світ для всіх користувачів - паралельний віртуальний світ з реальним світом. У той час як інші ігри VR-блокчейну обмежуються конкретними партнерами та криптовалютами, оскільки вони мають обмежену конкретну мету із специфічним виглядом, тоді як гігантські платформи, такі як Facebook, можуть стати імперією, оскільки вони можуть відкрити шлях іншим підприємствам успішно використовувати створену ними аудиторію . Stan World надає користувачам свободу створювати неповторний вигляд для кожного Standom, тим самим відкриваючи двері до безмежного партнерства практично з будь-якими існуючими підприємствами, орієнтованими на громаду.
Успіх Stan World багато в чому залежить від проникнення основної аудиторії в цифрове поле. Основна команда побудована навколо споживчого бізнесу на цифрових платформах, маючи успішний досвід створення платформ та продуктів + ​​їх зростання в експоненціальному масштабі для конкретних спільнот із використанням сучасних технологій. Перше зібрання команди-засновника для розробки стратегії запуску платформи тривало протягом багатьох років, також залучило ключових членів та радників, які є не лише експертами у численних, різноманітних галузях, таких як blockchain, AI, розваги, комерція тощо, але також шановані члени своєї галузі, які дадуть ваші зусилля для залучення більшої кількості майбутніх інвесторів.image.png
Вже є IEO https://www.probit.com/en-us/ieo/stan-round1/1, завдяки якому ви можете стати частиною проекту Stan World і не просто учасником, а повноправним акціонером цього компанія через придбання STAN COIN. Це ключова валюта Stan World, вона використовує смарт-блокчейн-контракти, щоб творці та користувачі отримували компенсацію автоматично, безпечно та миттєво. Нижче наведені етапи продажів.

Деталі IEO

  • Наклейка: STAN
  • Тип: ERC-20
  • Платформа: Ethereum
  • Загальна пропозиція: 1 000 000 000 STAN
  • Продається: 550 000 000 STAN (55%)
  • Тверда шапка: 30 000 000 доларів США
  • Softcap: 5 000 000 USD
  • Дата продажу: 26.09.2009 UTC 06: 00–31 / 10/2009 UTC 06:00
  • Мінімальна участь: 100 USD
  • Ціна: 1 STAN = 0,10 USD ~ 0,75 USD

Використання зібраних коштів

image.png

Розподіл токенів

image.png

Партнери проекту

image.png

Дорожня карта

  • І квартал 2020 року
  • image.png
  • Q2-Q3 2020
    image.png
  • Q4 2020-Q1 2021
    image.png
  • Q2-Q3 2021
    image.png
  • Q4 2021
    image.png
    Stan World дозволить користувачам отримувати доступ до віртуального світу через будь-яку розроблену платформу. Користувачі можуть спілкуватися, взаємодіяти та віртуалізуватися в будь-який час та в будь-якому місці, створюючи величезну перевагу повсюдності на платформі, що призводить до масового прийняття користувачами. Завдяки технології blockchain екосистема Stan World була розроблена для забезпечення справедливих та розумних вигод для всіх залучених.

ТОЧНА ІНФОРМАЦІЯ:




0 komentar:

Posting Komentar