Jumat, 11 Oktober 2019

SITIOS MUUTTAVAT ELÄMÄN LAATUA PALJON PAREMPI



Älykkäillä kaupungeilla ja edistyksillä on lukuisia hyödyllisiä ja rahallisia etuja:
- Ympäristövaikutus
CO2-vaikutelman vähentäminen on ensisijainen syy älykkäiden ja toteutettavissa olevien kaupunkialueiden parantamiseen. Parantaa elinvoiman tehokkuutta ja kapasiteettia, tuhlaa johtajat, liikenneolosuhteet ovat parhaita keskipisteitä.
- Optimoitu energian ja veden hallinta
älykkäät hilat ja innokas vesi johtajat toistavat loistavien kaupunkialueiden aiheita. Vitaliteetin käyttö ja juomaveden tarkastus takaavat elinvoiman saatavuuden ja hanaveden luonteen kaupungin yli.
- Kuljetus
Tavaroiden, hallintojen ja henkilöiden täydellinen ja taitava kuljetus on ensiarvoisen tärkeää. Monipuolisuuden lisääntymisen odottaessa lukuisat kaupunkiyhteisöt aikovat järkeviä innovaatioita yksinkertaistaa liikenteen tukkeutumista ja tarjota asiakkaille jatkuvia päivityksiä.
- Turvallisuus
Hyvinvointi on kaikkien kaupunkiyhteisöjen tarve. Rauhallisten kaupunkialueiden nopeutuneen parantamisen pitäisi antaa alueille mahdollisuus selata asukkaat todennäköisemmin CCTV-kameroiden avulla kasvojen tunnistuksella. Samoin luokan parhaat CCTV-kamerat on lisäksi varustettu liikunta- ja savuhälytyksillä, samoin kuin hälytykset.


Modernin rakenteellisen terveydentilan seurannan (SHM), kuten CitiOS: n johtaman, avulla IoT takaa, että rakenteiden tiedot ja tila kootaan antureiden avulla sen sijaan, että luottaisi ihmisiin SHM: n suorittamiseen. IoT SHM vähentää kustannuksia ja parantaa tuottavuutta.

CitiOS on varustettu muuttamaan henkilökohtaista tyytyväisyyttä sekä luotuissa että luomissa maissa antamalla hyödyllisen verkkotunnuksen järkevien megakaupunkien kehittämiselle ja tukelle kaupunkien etenemisessä. Parin viime vuoden aikana Internet on ollut lähentymispiste robotisoinnin suhteen erityisesti kaupunkien parantamisessa. Joka tapauksessa siihen on kohdistunut vakava määrä heikentäviä vaikeuksia, erityisesti digitaaliset hyökkäykset, tukkeumat ja huikeat kustannukset tärkeän kehyksen perustamisesta säännöllisesti kehittyvälle Internetin järjestämiselle. Suurkaupunkien ja myös tulevien ja innokkaiden kaupunkiyhteisöjen kannalta tämä on poikkeuksellinen riski, joka haittaa niiden tulevia parannuksia.

IoT on ollut merkittävä tärkeä sysäys älykkäille kaupunkiyhteisöille ja loistaville kodeille. Se tekee yksilöiden elämästä yksinkertaisempaa antamalla heille mahdollisuuden puhua tehokkaasti laitteidensa kanssa varmistaakseen, että he ottavat asiat vastaan ​​heidän tilalleen. Toinen segmentti, joka on ollut Internetin parhaiten edullinen, on terveydenhuollon segmentti.

IoT on auttanut loistavan mekaanisen kehityksen toteuttamisessa luodakseen kiitettävän ihmispalvelutoiminnan. IoT: n avulla asiantuntijat ja henkilöstöpalvelut voivat ilman suurta osaa seurata ja seurata potilaita jatkuvasti. Lääketieteellisistä hoitohuoneista kohti, tuskin kaipaat Internet-yhteyksiä. IoT antaa organisaatioille ja yksilöille mahdollisuuden hyödyntää innovaatioita. Se antaa heille tehtävässään vaatiman tehokkuuden, koska se nopeuttaa jonkin verran robotisointia.

CitiOS voisi olla yksi parhaimmista IoT Blockchain -yrityksistä, joita maailma on tähän mennessä nähnyt. Kuten käytösuunnitelmassaan todetaan, sitoumuksella on valtava vaikutus ihmisten elämään.

Koordinoimalla blockchain-innovaatioita IoT-kehyksiin, hankkeen on tarkoitus olla poikkeuksellinen saavutus sen jälkeen, kun sekä blockchain- että IoT-innovaatioilla on ollut saavutus parin viime vuoden aikana. Jälleen kerran kaupungistuminen on nousussa, joka on merkittävä tukija ympäri maailmaa sijaitseville talouksille, ja se vaatii edistysaskeleita, kuten Internet-verkosto ja blockchain, vaikeuksien hallitsemiseksi matkalla.

Erinomaisuus valitse meidät
- Olemme turvallisempia
Perustiedot laitetaan lohkoketjuun valtuutusperusteisen pääsyn avulla. Kaikilla asiakkailla on blockchain-tunnus turvallisuutta ja suojausta varten.
- Me olemme tehokkaampia
Tietokoneistetut erät yrityksille järjestävät jäsenet, jotka ovat anturitietoista riippuvaisia, ilman ihmisen osallistumista.
- Olemme älykkäämpiä
IoT psykologisella rekisteröinnillä intuitiivisesti lohkoketjujen loistavilla sopimuksilla, antaa koneelta toiselle-kirjeenvaihtoa, tekee internet-hyödyistä paljon älykkäämpiä.

Johtopäätös: CitOS menee myös uskomatonta reittiä parantamaan perushyvinvoinnin tarkkailua megakaupungeissa. Suurkaupungeissa tarvitaan paljon koordinointia tulevien ja tulevien säätiöiden tietojen keräämiseksi ja lisäksi vanhan kehyksen seuraamiseksi sen takaamiseksi, että kaikki suojeltavat säilyttävät strategisen etäisyyden tyranneista.

0 komentar:

Posting Komentar